ינון מגל עסק בתכנית הרדיו שלו ב-103FM בהגעה של השר דודי אמסלם לתכנית "פגוש את העיתונות" בערוץ 12, אותה מובילים עמית סגל ובן כספית. "אני לא מבין איך הוא הולך להתראיין אצל בן (כספית) שכל היום מקלל אותו", תהה מגל בפני ברק סרי, שהגיש לצידו את התכנית, "גם הוא, גם מירי רגב, גם סמוטריץ', גם בן גביר, כל מיני שרים שבן פשוט מקלל אותם".
ינון מגל: "נתניהו נותן סיפורים לתבהלה 12 - אל תפנו אליי"
ינון מגל: "אני כועס על נתניהו שנתן סיפורים ל'תבהלה 12'. אם נתניהו והלשכה שלו כל היום מנופפים 'ערוצי התבהלה והתרעלה'. אתה נותן סיפורים? אז בבקשה תדבר עם ערוץ 12, אל תבקשו ממני שום דבר, ואל תעבירו אליי שום דבר. תנו סיפורים לגיא פלג, דברו איתם. טופז, נתניהו, נבו - אל תפנו אליי" |… pic.twitter.com/jajh5Oowzh
— 103FM (@radio103fm) April 27, 2025
בהמשך אמר: "אתם מדברים כל היום על ערוצי התבהלה ואתם הולכים שידרכו עליכם ויצעקו עליכם? מגיע לכם. תמשיכו ככה". מגל שיתף כי הכעס שלו מופנה גם כלפי נתניהו: "אני כועס על נתניהו כי הבנתי שהוא נותן סיפורים לתבהלה 12. אם נתניהו והלשכה שלו כל היום מנופפים 'ערוצי התבהלה והתרעלה'. אתה נותן סיפורים? אז בבקשה תדבר עם ערוץ 12, אל תבקשו ממני שום דבר, ואל תעבירו אליי שום דבר. תנו סיפורים לגיא פלג, דברו איתם. טופז, נתניהו, נבו - אל תפנו אליי".