כתב חדשות 12 פרסם תמונת חמץ שרכש לפסח: לגל התגובות הזה הוא לא ציפה

עיתונאי חדשות 12, אילן לוקאץ', עורר סערה ברשת לאחר שפרסם תמונה של הקניות שערך לכבוד חג הפסח. בתמונה נראו שתי שקיות מלאות בפיתות, ולצידן הכיתוב: "קניות לחג". התגובות הנזעמות לא איחרו להגיע

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/04/25 10:35 יג בניסן התשפה | עודכן בתאריך 11/04/25 17:12

כתב חדשות 12 פרסם תמונת חמץ שרכש לפסח: לגל התגובות הזה הוא לא ציפה
כתב חדשות 12, צילום: Arie Leib Abrams,Flash90

אילן לוקאץ' כבר מוכר כאחד שיודע לעורר פרובוקציות, אך התמונה שפרסם היום (ו') ברשת X, שבה נראות הקניות של העיתונאי לחג, עוררה נגדו ביקורת קשה. בכותרת לוקאץ' כתב "קניות לחג", ומתחתיה - שתי שקיות מלאות בפיתות. התגובות הנזעמות לא איחרו לבוא, ורבים תקפו אותו בחריפות על הזלזול שלו במסורת ישראל.

"אני חילוני, זה עדיין חוקי כאן"

לסערת הרשת לוקאץ' הגיב: "ראיתי כמה צעקות געוואלד, ויש לי שתי הבהרות: אני חילוני, זה עדיין חוקי כאן. והפיתות שלי פגעו ברגשותיך? ה'נמות ולא נתגייס' שלכם, הגזענות וההומופוביה שלכם, הסטיות של לא מעט מהרבנים שלכם, שוד הקופה והעברתה לסמוצ'גבירים ולישיבות המשתמטים שלכם פוגעים ברגשות שלי הרבה יותר".

אילן לוקאץ

אילן לוקאץ', צילום: Moshe Shai,FLASH 90