הזמר הסרוג ניצל מרעידת האדמה ברגע האחרון: זה העדכון שמסר

אלפי ישראלים הנופשים בתאילנד נקלעו לרעידת האדמה העוצמתית במדינה וחוו אירוע מטלטל. גם הזמר ואושיית הרשת הסרוג, משה כורסיה, שהה בחופשה בתאילנד, שמצבו התחיל להתנדנד. כורסיה עבר את האירוע בהומור ולא שכח לעדכן על הופעתו הקרובה

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/03/25 12:45 כח באדר התשפה

עקבו אחרינו בגוגל

רעידת האדמה העוצמתית הבוקר (ו') בתאילנד, תפסה את הישראלים הנופשים במדינה לא מוכנים, ורבים מהם הצטרכו להתפנות מהמלון בו שהו למרחב הפתוח שנחשב יותר מוגן בעת רעידת אדמה. גם הזמר הסרוג משה כורסיה נקלע למצב ותיעד את האירועים בחשבון האינסטגרם שלו, והזכיר לכולנו שגם אירועים מלחיצים אפשר להעביר בהומור.

View this post on Instagram

A post shared by Moshe korsia • משה כורסיה (@moshe_korsia)

הזמר הסרוג ניצל מרעידת האדמה ברגע האחרון: זה העדכון שמסר
משה כורסיה, צילום: באדיבות המצולם

בתיעודים הרבים שפרסם, כורסיה נראה מתלוצץ עם הישראלים ששהו איתו במלון וניצל את האירוע כדי לפרסם את ההופעות הקרובות שלו בארץ. "זאת הזדמנות מצוינת להזכיר לכם שיש לי הופעות בזאפה", אמר כורסיה. "תגיעו, אני אהיה בסדר. קטן עליי רעידת אדמה אחרי גאזה סיטי", הוסיף בחיוך.