ליהיא לפיד, אישתו של ראש האופוזיציה יאיר לפיד, שיתפה סטורי בחשבון האינסטגרם שלה ובו הציגה איך הפייסבוק חוסם תמונה ששיתפה ומציג אותה לצופים כתוכן אלים או בוטה, שהצופה יכול לבחור האם לראות את התמונה. לפיד שיתפה כי בתמונה שהעלתה נמצאים שירי, אריאל וכפיר ביבס והוסיפה קישור לתמונה שנמצאת בפוסט.
"החיבוק יהיה לעולמים סמל לאהבת אם"
הפוסט ממנו חסמו את התמונה של משפחת ביבס הוא פוסט בו כתבה לפיד על החיבוק החזק שהעניקה שירי לילדיה בעת שנחטפו: "החיבוק בו חיבקת את שני ילדייך יהיה לעולמים סמל לאהבת אם. לאמא המגינה על גוזליה. מתכתבת עם תמונות של נשים גיבורות בזמנים אפלים אחרים, שלא חשבנו שיחזרו. אמא לביאה".
"שמתי תמונה של שירי, אריאל וכפיר ביבס וזה מה שפייסבוק הודיע למי שנכנס" כתבה לפיד בתדהמה. "תוכן אלים או בוטה. תמונה זו מכוסה, כך שאנשים יכולים לבחור אם הם רוצים לראות אותה" נכתב באזהרה מטעם הרשת החברתית.