בנקודה הכי כואבת שיש: העקיצה של ינון מגל לבן כספית

העיתונאי ינון מגל צפה אתמול בדרבי המכריע בין מכבי תל אביב להפועל ירושלים, ובהגעה לקו הסיום הדרמטי לא שכח לעקוץ את הקולגה בן כספית, שכידוע אוהד את הקבוצה האדומה | מגל יכול לרשום עוד נצחון לזכותו

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/02/25 08:27 יג בשבט התשפה

בנקודה הכי כואבת שיש: העקיצה של ינון מגל לבן כספית
בן כספית וינון מגל. לא ניצחו, צילום: Avshalom Sassoni,Flash90

אווץ': העיתונאי ומגיש תוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14, ינון מגל, הגיב אתמול (ב') בשמחה על הניצחון המהדהד של קבוצת הכדורסל מכבי תל אביב בדרבי הדרמטי והמותח בינה לבין האויבת משכבר הימים הפועל ירושלים. בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות צילם מגל מסך של התוצאה החותכת, ולא שכח לעקוץ את הקולגה, העיתונאי בן כספית.

עקיצה בסיום המשחק הדרמטי

"95:93" הופיע על לוח התוצאות של המשחק שהתרחש אתמול, לטובת מכבי בסיום המשחק. מגל הוסיף אימוג'י של אמבולנס וכתב "דחוף", ברמז דק אך כואב לעיתונאי בן כספיתש כידוע אוהד את הקבוצה האדומה במשך שנים. מדובר למעשה בעוד ניצחון אחד קטן בשביל מגל, במתוך אלפי התנצחויות בין השניים.