אפליקציית המשלוחים "משלוחה" עולה למתקפה נגד אפליקציית המשלוחים וולט לאחר שבוולט הודיעו כי הם מעלים את דמי התפעול שיכולים להגיע לעד 5.90 שקלים להזמנה. במשלוחה פתחו בקמפיין חדש במסגרתו הם מעניקים קוד קופון למזמינים באפליקציה עם המילה "שודדים" שמעניק הנחה של 5.90 שקלים על ההזמנה.
ההודעה הקופצת באפליקציית "משלוחה" צילום: ללא
"לא לצאת פראייר זה ב-DNA של כל ישראלי"
כאשר פותחים את האפליקציה של "משלוחה" קופצת הודעה שנפתחת במילים אלו: "למה לך לשלם דמי תפעול? מה זה בכלל?", כאשר המילים דמי תפעול צבועות בתכלת - הצבע המזוהה עם חברת וולט. "לא לצאת פראייר זה ב-DNA של כל ישראלי" נכתב בהודעה הקופצת.
משלוחה הצהירו: "הם לוקחים 5.90 אנחנו נותנים". עוד הוסיפו עקיצה ברורה לוולט: "במשלוחה אין דמי תפעול, אין עוקץ ויש קאשבאק". הקוד שמופיע בתחתית המסך הוא "shodedim" (שודדים), ומיד מתחתיו מופיע לחצן המעביר לאפליקציה עליו כתוב "להזמנה בלי עוקץ".