הדוגמנית ומנחת הטלוויזיה נטלי דדון שיתפה סטורי באינסטגרם בו נשאלה: "מתי את חוברת לליכוד והופכת לשרה בישראל כמו שיאה לאישה במעמדך?". תחילה ענתה דדון: "שאלת השאלות, אז ככה- זה לא שזה לא עובר לי בראש הכי יפה לי כנסת והסטייל הרציני בול עליי".
"אני מתחברת למציאות ורואה מה עוברים בישראל נבחרי ציבור"
דדון הוסיפה ופירטה למה היא חושבת שהיא לא תיכנס לפוליטיקה: "התשוקה שבוערת בי 24/6 היא להיות בשליחות למען עם ישראל אבל אז אני מתחברת למציאות ורואה מה עוברים בישראל נבחרי ציבור, במיוחד מה שעבירים את הנשים והילדים שלהם, אז לא תודה".
הדוגמנית המשיכה וכתבה על הסיכוי שתלך לכיוון של הפוליטיקה רק אם השיח האלים ייתמתן: "אולי כשנהיה יותר קלאס ובעלי שיח מכבד ופחות בריוני מקלדות צמאי דם לחיסולים ממוקדים בתקשורת", ועקצה: "הגאולה תגיע כשזה יקרה אגב". עוד שיתפה דדון על הקושי בתעשייה ובהבעת הדעה: "עור של פיל פיתחתי בתעשיית הבידור עור של אריה עוד אין לי. יש עוד דרכים להשפיע מבלי להעלות את המשפחה ואת עצמי על המזבח".