העיתונאית ומגישת הטלוויזיה מעיין אדם שיתפה אתמול (שבת) סטורי בעמוד האינסטגרם שלה בו נראה סרטון של ראש הממשלה בנימין נתניהו בו הוא מדבר על החשיבות של וועדת חקירה ממלכתית וכתבה: "תודה לראש הממשלה על המילים החשובות והחיזוק".
"כל יום שעובר מגדיל את הסיכוי לשיבוש חקירה והעלמת ראיות"
אחותה של אדם, מפל, נרצחה במסיבת הנובה בשבעה באוקטובר. מאז אדם נלחמת לגלות בדיוק מה קרה לאחותה ודוחפת להקמת וועדת חקירה ממלכתית. הסרטון שפרסמה בסטורי הוא משנה לפני הטבח, בו אומר ראש הממשלה: "כל יום שעובר בלי ועדת חקירה ממלכתית מגדיל את הסיכוי לשיבוש חקירה, תיאום עדויות והעלמת ראיות. לכן אנו דורשים בקול ברור וצלול ועדת חקירה ממלכתית עכשיו".
בסטורי נוסף שפרסמה אדם הבהירה: "זה לא AI, זה אמיתי לגמרי. נאום הרוגלות 2022. נתניהו מסביר כאן, שנה בלבד לפני ה7.10 שהוא מאמין בוועדת חקירה ממלכתית! נתניהו אומר שהיא חשובה! וחשוב למהר איתה! אז די אנחנו שכולים לא מטומטמים".