מנחם הורוביץ אושפז בטיפול נמרץ: "מקווה שזה מאחורי"

העיתונאי מנחם הורוביץ עבר אירוע לבבי שבעקבותיו אושפז ועבר סדרה של בדיקות וטיפולים. כעבור מספר ימים השתחרר ואמר: "מקווה שזה מאחורי, אני מרגיש חזק"

חדשות כיפה חדשות כיפה 23/12/24 10:56 כב בכסלו התשפה | עודכן בתאריך 23/12/24 11:27

מנחם הורוביץ אושפז בטיפול נמרץ: "מקווה שזה מאחורי"
מנחם הורוביץ, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

העיתונאי מנחם הורוביץ אושפז במחלקה לטיפול נמרץ לאחר שעבר אירוע לבבי. הורוביץ טופל ושוחרר לאחר מספר ימים: "מקווה שזה מאחורי, אני מרגיש חזק וממשיך בסדרת הבדיקות", כך פורסם ב-Ynet.

"מנסים לחזור הביתה"

כזכור, רק לפני חודש פורסם כי המדינה מחזירה את תושבי הצפון לביתם. לאחר הפרסום, שיתף העיתונאי שהיה מפונה למעלה משנה סרטון מרגש בעמוד ה-X שלו, בו נראים הוא ואשתו בכניסה לביתם שבקריית שמונה. הורוביץ כותב: "מנסים לחזור הביתה".

זאת לאחר שלפני מספר חודשים שיתף הורוביץ בתחושותיו הקשות לאחר נאום של נתניהו על החשיבות להישאר בציר פילדלפי. "שמעתי הערב את דברי רה"מ ואמרתי לתחיה שאין סיכוי שנחזור לקריית שמונה בחודשים אולי אפילו בשנים הקרובות. זו רק פרשנות.. והלוואי שאני טועה", כתב הורוביץ.