השחקן שהתפוצץ על ביבי מתנצל: "זה לא אני"

השחקן והדוגמן תומר קאפון התנצל בפוסט באינסטגרם על דברים שכתב בהם תקף את ראש הממשלה. "השפה הישירה והבוטה שהשתמשתי בה רק הוסיפה שמן למדורות. אני לא רוצה להיות חלק משיח מפלג כזה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/12/24 11:47 כא בכסלו התשפה

השחקן שהתפוצץ על ביבי מתנצל: "זה לא אני"
תומר קאפון, צילום: CC BY-SA 3.0, עופר חג׳יוב, ויקיפדיה

השחקן תומר קאפון שיתף היום (א') פוסט בחשבון האינסטגרם שלו, בו הוא מתנצל על הדברים שאמר בשבוע שעבר, בהם תקף את ראש הממשלה, ושיתף: "האמת היא שכשחקן, אני ממש לא מחפש פרסום בהקשר של פוליטיקה, אני לא שם. הדברים נכתבו מתוך סערת רגשות וכאב אמיתי".

"אנחנו מאבדים אחיזה"

השחקן חשף מה הביא אותו לכתוב את הדברים: "תחושה מבהילה שהציפה את החושים אחרי שצפיתי בסרט 'תיקי ביבי'. ושוב, אותה תחושה לאחר תחקיר 'עובדה' על מכונת הרעל. מגיע לנו שיהיו ידיים אחראיות על ההגה, שינהיגו אותנו לאופק מאחד. מגיע לנו, לכולם, הרבה יותר".

קאפון הוסיף התנצלות: "לצערי, אני מרגיש שהשפה הישירה והבוטה שהשתמשתי בה רק הוסיפה שמן למדורות שגם ככה בוערות במדינה שלנו ועל זה אני מצטער. אני לא רוצה להיות חלק משיח מפלג כזה. זה לא אני. אני לא השמאל, אני לא הימין, אני לא אנחנו ולא הם", ושיתף על התגובות שקיבל על מה שכתב: "בכתבה שיצאה לאחרונה, שיתפתי שאני מקבל איומים על חיי מפרו פלסטינים, בגלל שאני ישראלי גאה שעושה הסברה לטובת המדינה בחוץ לארץ. כמה עצוב לי עכשיו שאני אשכרה מקבל איומים על חיי מתוך הבית שלי. הארץ שלי. אנחנו מאבדים אחיזה".