נשיא ארצות הברית הנבחר, דולנד טראמפ, הציג תספורת חדשה. בסרטון שפורסם באנסטגרם נראה טראמפ כשהוא במועדון הגולף שלו בפאלם ביץ', מנופף לשלום למבקרים ושואל אותם בחיוך: "כולם נהנים? כולם רפובליקנים?". בתגובה ענו לו המבקרים בהתלהבות "כן".
"מיועד לפטריוטים שלא נסוגים לעולם"
בתחילת החודש טראמפ פרסם כי הוציא בושם בריח חדש לגברים ונשים, שלפיו, מזכיר את נצחונו ההיסטורי בבחירות. לפרסום הבושם השתמש טראמפ בתמונה שלו ושל ג'יל ביידן, אשתו של הנשיא המכהן ג'ו ביידן כאשר היא מחייכת אליו במהלך אירוע שנערך בפריז בסוף השבוע האחרון. ביום הבחירות שנערך בחודש שעבר, ג'יל צולמה בדרכה לקלפי כשהיא לובשת חליפה אדומה, הצבע שמזוהה עם מפלגת הרפובליקנים של טראמפ, ועוררה סערה רבה ברשת.
טראמפ הציג את הבושם החדש, בשם "הילחם, הילחם, הילחם" - מה שמבחינתו מייצג את הזכייה שלו בבחירות. באתר בו נמכר הבושם של טראמפ, נכתב כי הבושם מיועד ל"פטריוטים שלא נסוגים לעולם, כמו הנשיא טראמפ", וכי מדובר במהדורה מוגבלת שמגלמת כוח, חוזק וניצחון. כך פורסם בכלי התקשורת האמריקאים.