מי שעוקב אחרי העיתונאי גיל משעלי ברשתות החברתיות ודאי כבר שם לב לשחקנית אחת שזוכה למעט יותר תשומת לב מהאחרות. משעלי, כתב התרבות והמוזיקה של אתר mako, נוטה לא פעם לשים דגש על מעשיה של הכוכבת הבינלאומית גל גדות - ובעיקר להיעדר מעשיה. מאז פרצה המלחמה משעלי מזכיר מדי פעם את התעלמותה של גדות מהמצב בישראל וטוען שוב ושוב כי אינה עושה מספיק עבור ההסברה.
העיתונאי הישראלי שלא מפסיק לצייץ על גל גדות
גם הפעם שיתף משעלי סטורי רגיל של גדות, בו היא מציינת את יום הוודקה הבינלאומי, וטען לניתוק מהמלחמה בארצה. הפעם הצליח משעלי לעורר סערת רשת קטנה, ובעיקר לגרור אחריו לא מעט בדיחות.
"ראש הממשלה שלך היה בארוחה בניו יורק אצל עשירי ניו יורק, נראה מאושר, כמובן שאצלו זה היה כמה שעות אחרי שנסראללה חוסל ואחרי ששרה בחרה שמלה לחתונה של יאיר", נכתב באחד הציוצים, "אבל טוב לדעת על גל גדות, אני בחיים לא אצביע לה יותר, היא איבדה את הקול שלי עם הניתוק הזה, כשכל האחריות על 1400 מתים ביממה עליה".
גל גדות בתגובה https://t.co/wWSxwp205P pic.twitter.com/c9pMd511Fv
— אלכס (@princealexcats) October 5, 2024
אם הייתי השטן הייתי סופר מתבאסת מהחוזה של גל גדות. כל מה שהוא הצליח לדחוף לשם זה שבתמורה לקריירה שלה יהיה בחור שיצייץ פעם ביום כמה היא לא מחויבת מספיק לישראל
— Shira Hadas Nakar שירה הדס נקר (@Shira_HN) October 5, 2024
המדינה שלך במלחמה ואתה מצייץ על גל גדות כבר שנה באובססיה 🤡
— 🎗️ Efrat Frid (@efratfrid) October 5, 2024