זוכת האח הגדול חושפת באומץ: נאנסתי

זוכת העונה הקודמת של האח הגדול, יובל מעתוק, חשפה באומץ בסטורי בחשבון האינסטגרם שלה, שהיא נאנסה בעבר ועל שהחליטה אחרי זמן ממושך להתלונן: "כבר יותר משנה שאני סוחבת איתי כתם שחור"

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/10/24 09:28 כח באלול התשפד

זוכת האח הגדול חושפת באומץ: נאנסתי
האח הגדול, צילום: Shlomi Cohen,Flash90

יובל מעתוק, זוכת האח הגדול פרסמה אמש (ב') שהחליטה להתלונן במשטרה על אונס שחוותה בעבר ושהעיב עליה משך תקופה ארוכה. מעתוק לא שיתפה את עוקביה בדבר התקיפה שחוותה, אך כעת עם החלטתה להתלונן העזה לספר על כך. בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה כתבה: "אז היום סוף סוף קיבלתי את האומץ ללכת ולסגור פצע ישן. כבר יותר משנה שאני סוחבת איתי כתם שחור".

עשיתי את זה, התלוננתי

הכתם הזה פוגש אותי בלילות, בסיטואציות אינטימיות, אפילו כשאני צופה בסדרות טלויזיה" המשיכה מעתוק. "חשבתי שהזכייה באח הגדול תיהיה הטיפול למה שעברתי, אבל היום אני מבינה שזה היה רק פלסטר. עשיתי את זה! התלוננתי! אני לא יודעת בדיוק מה מחכה לי, אני יודעת שזה הולך להיות קשה ומפחיד, אבל היום אני מרגישה חזקה יותר ובטוחה יותר".

מי שאמיץ מספיק לעשות את זה יהיה אמיץ מספיק כדי להיענש

מעתוק הוסיפה בפוסט שלה קריאה לעוקביה שחווה פגיעה מינית ללכת ולהתלונן: |יש לי את האומץ להגיד את המילה המפחידה הזאת - נאנסתי. שיתפתי אתכם בעבר שהוא הפיץ תמונה שלי בעירום אבל זה לא היה הכול. כמוני עוד אלפי בנים ובנות, שעברו ואולי עדין עוברים דברים מהסוג הזה ואני פה לקרוא להם, ללכת ולהתלונן כי מי שהיה מספיק אמיץ לעשות את זה, יצטרך להיות מספיק אמיץ כדי להיענש".