אולימפיאדת פריז הגיעה לסיומה בסוף השבוע האחרון ועדיין ממשיכה לספק הפתעות. לכבוד חזרתה של הנבחרת האולימפית הבריטית, סרטון חדש מטעם הנסיך ויליאם והנסיכה קייט מידלטון פורסם ברשת האינסטגרם. בסרטון מעניקים השניים, לצד מפורסמים נוספים, ברכות לחברי הנבחרת הבריטים. הופעתם של קייט וויליאם נחשבת נדירה ביותר משום שמאז אובחנה קייט כחולה בסרטן, מיעטו השניים להופיע יחד בפומבי.
-
עוד באותו נושאתמונות בביתו של המתנקש ומידע מהאינטרנט: קייט מידלטון בסכנת רצח?
21/07/24 15:46
הזוג המלכותי בהופעה קלילה ומחויכת ובאווירה ביתית
"מכולנו הצופים בבית, ברכות לנבחרת בריטניה הגדולה" פתחה קייט לבושה בלבוש קליל ולא רשמי כשהיא עומדת לצד הנסיך ויליאם שהמשיך: "ברכות על כל הישגיכם. הייתם השראה השראה גדולה לכולנו".
כזכור, לפני חמישה חודשים הודיעה קייט מידלטון כי היא חולה בסרטן. סרטון ההודעה שלה פורסם לאחר שלל ספקולציות שרצו ברשתות החברתיות ובתקשורת בנוגע למצבה. בסרטון סיפרה קייט: "זה היה כמובן הלם גדול. ואני וויליאם עשינו כל מה שאנחנו יכולים כדי לעבור את זה בפרטיות, לטובת ילדינו הצעירים".