המתכון של אבישי שטרית ללחוח תימני אמיתי

מתכון לשבת עם חותמת איכות והמלצה מהאנשים שקרובים לצלחת, והשבת - אבישי שטרית (המוכר לרבים כפולקע מערוץ מאיר לילדים) עם מתכון ללחוח תימני אמיתי וטעים. אז מה המתכון שלכם?

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/12/19 14:48 ז בכסלו התשפ

המתכון של אבישי שטרית ללחוח תימני אמיתי
צילום: באדיבות המצולם, סטודיו כיפה

מצרכים:

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מחוקה מלח
5 ספלי מאג מלאים מים פושרים.

אופן ההכנה:

לערבב היטב במטרפה - הבלילה אמורה להיות דלילה כמו בלילת פנקייק.
להניח כשעה להטפחה.
לצקת על מחבת קרה ולהדליק אש בינונית.
לאחר שכל הבועות מתפוצצות, לכסות במכסה כדקה או שתיים עד הזהבה של תחתית הלחוח. לא להפוך את הלחוח!
כל לחוח מכינים על מחבת קרה (אפשר להפוך את המחבת מתחת לזרם מים כדי לקרר אותה).

 

למתכונים נוספים של 'קרובים לצלחת'