המתכון של אבישי שטרית ללחוח תימני אמיתי

מתכון לשבת עם חותמת איכות והמלצה מהאנשים שקרובים לצלחת, והשבת - אבישי שטרית (המוכר לרבים כפולקע מערוץ מאיר לילדים) עם מתכון ללחוח תימני אמיתי וטעים. אז מה המתכון שלכם?

חדשות כיפה
ז בכסלו התשפ
,
05 בדצמבר, 2019 14:48

צילום: באדיבות המצולם, סטודיו כיפה

מצרכים:

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מחוקה מלח
5 ספלי מאג מלאים מים פושרים.

אופן ההכנה:

לערבב היטב במטרפה - הבלילה אמורה להיות דלילה כמו בלילת פנקייק.
להניח כשעה להטפחה.
לצקת על מחבת קרה ולהדליק אש בינונית.
לאחר שכל הבועות מתפוצצות, לכסות במכסה כדקה או שתיים עד הזהבה של תחתית הלחוח. לא להפוך את הלחוח!
כל לחוח מכינים על מחבת קרה (אפשר להפוך את המחבת מתחת לזרם מים כדי לקרר אותה).

 

למתכונים נוספים של 'קרובים לצלחת'

עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ההפגנה בירושלים אמש צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

ההפגנות נגד נתניהו: 16 נעצרו

קרא עוד