טורטיות תירס עם תפוחי אדמה פריכים

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/05/19 14:47 ח באייר התשעט

 טורטיות תירס עם תפוחי אדמה פריכים , צילום: המותג Teka
טורטיות תירס עם תפוחי אדמה פריכים , צילום: המותג Teka

מצרכים

6 טורטיות תירס (קיימות אריזות כשרות לפסח ומוכנות בכל סופר)

250 גרם של תפו"א קטנים

150 גרם אספרגוס

50 גרם תירס

אבוקדו

ליים

כוסברה

1/2 כפית כמון

1/2 כפית פפריקה מעושנת

1/2 צ'ילי

1/2 כפית אבקת שום

1/2 כפית אבקת בצל

מלח ופלפל לפי הטעם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

הרתיחו את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח עד שהם רכים. חתכו את האספרגוס והורידו לו את החלק הקשה, הכניסו אותם גם למים לכמה דקות. אחרי שאתם מוציאים אותם מהמים, צננו במהירות.

חתכו את תפוחי האדמה וטגנו אותם. אנחנו רוצים שהם יהיו רכים מבפנים ופריכים מבחוץ. הוסיפו למחבת את התירס והאספרגוס וטגנו עוד דקה.

חממו את הטורטיות במשך כמה דקות במיקרוגל והגישו את התערובת עליהן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות