הגולשים בהלם: רון יוחננוב חושף מתכונים רק למי שמשלם

בלוגר האוכל המצליח שפרסם ארבעה ספרי בישול מצליחים החליט להגביל את הגישה למתכונים באתר שלו ולהתחיל לגבות תשלום מהמשתמשים באמצעות מנויים

חדשות כיפה חדשות כיפה 12/01/26 14:59 כג בטבת התשפו

הגולשים בהלם: רון יוחננוב חושף מתכונים רק למי שמשלם
רון יוחננוב, צילום: גיל אבירם

רון יוחננוב הוא אחד מבלוגרי האוכל הפופולריים ביותר ברשת, והמתכונים הפשוטים והנגישים שלו הפכו לשם דבר. כבר טבעי להקליד "עוגת תפוזים" או "עוף עם אורז" ולקבל את האתר שלו כתוצאה הראשונה. אך כעת הכל עומד להשתנות: לאחרונה החל הבלוגר המצליח לגבות תשלום עבור צפייה וקריאת המתכונים שלו.

רון יוחננוב דורש תשלום לאתר שלו

משתמשים שייכנסו לאתר יראו לפניהם את כל רשימת המתכונים לפי קטגוריות, אך ברגע שילחצו על מתכון - כל אחד מהם - הם יראו רק את התמונה ואת התיאור של המאכל. כדי לצפות במצרכים ובהוראות ההכנה צריך להיות מנוי לאתר.

וכמה עולה מנוי? על מסלול חודשי יש לשלם 99 שקלים, מנוי חצי-שנתי עולה 149 שקלים ועל מסלול שנתי יש לשלם סכום חד פעמי לשנה של 250 שקלים. במסלול כזה מקבלים גם שובר של 200 שקלים במתנה לרכישה באתר (גאדג'טים, תבלינים, ממרחים ועוד).

"כדי שאוכל להמשיך להחזיק את המערך הזה, אני מזמין אתכם להיות שותפים"

על המהלך כתב יוחננוב: "במשך שנים האתר הזה הוא הלב שלי - כאן אני משקיע את הלילות, את הפיתוחים ואת כל הסודות כדי שלכם יהיה הכי טעים בבית. כדי שאוכל להמשיך להחזיק את המערך האדיר הזה ברמה הכי מקצועית, ללא פרסומות ובחוויית גלישה נקייה, אני מזמין אתכם להפוך לשותפים שלי לדרך".

מאז החל את דרכו יוחננוב פרסם ארבעה ספרי בישול מצליחים - "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב", "מבשלים ואופים ביחד", "ילדים מבשלים" ו"מבשלים ואופים לחג" - וחוברת מתכונים מיוחדת בשם "מבשלים ואופים עם שמרים".