מצרכים לפאי קרם פטל
לתחתית העוגה:
- 200 גרם מחית תמרים
- 150 גרם שיבולת שועל
- 150 גרם סירופ מייפל
- 2 כפיות קינמון
- 2 כפיות אבקת קקאו
למילוי:
- חבילת Violife קרמית
- מיכל קרם קוקוס מלא שומן שצונן בלילה
- 300 גרם מחית פטל או פירות יער או אוכמניות
תוספות:
- פטל
- תות שדה
- עלי נענע
- גרידת לימון
הוראות הכנה לפאי קרם פטל
- מניחים את כל מרכיבי תחתית העוגה במעבד מזון ומערבבים בפולסים עד ליצירת תערובת המחית.
- מעבירים את תערובת המחית לתבנית עגולה 20 ס"מ משומנת קלות. יש לשמור במקרר למשך 15 דקות.
- בינתיים מכינים את שכבת הקרם: מקציפים את את החלק העליון של קרם הקוקוס במיקסר עם קרמית Violife.
- לאחר הגעה למחית קרמית, מוסיפים את מחית הפטל.
- כדי להרכיב את העוגה, יש לשפוך את הקרם המוקצף על תחתית העוגה הממתינה בקירור.
- יש להכניס להקפאה ללילה.
המתכון באדיבות Violife מבית UPFIELD, החברה הגדולה בעולם לייצור מוצרים מהצומח