מתכון לשבת טריק פשוט אחד יהפוך את תפוחי האדמה שלכם לקריספיים בטירוף

כל אחד יכול לקחת תפוחי אדמה חתוכים ולזרוק לתנור עם קצת שמן ומלח גס, אבל טריק אחד לא מסובך יכול להפוך אותם לקריספיים מבחוץ ופריכים מבפנים. ברגע שתלמדו לא תוכלו לוותר עליו

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/02/24 10:50 כ באדר א'

טריק פשוט אחד יהפוך את תפוחי האדמה שלכם לקריספיים בטירוף
תפוחי אדמה קריספיים, צילום: Kolpakova Svetlana,Shutterstock

מצרכים לתפוחי אדמה קריספיים

  • תפוחי אדמה
  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל גרוס

הוראות הכנה לתפוחי אדמה קריספיים

  1. לשטוף טוב את תפוחי האדמה. לא לקלף אותם.
  2. לחתוך את תפוחי האדמה לשמיניות. הטריק: להשרות במים קרים עם קרח כשעה. לאחר שעה לייבש היטב.
  3. לשפוך לתבנית עם נייר אפיה, לצקת שמן זית בנדיבות, לפזר מלח ים אטלנטי ופלפל גרוס ולאפות בחום בינוני עד שזהוב וקריספי.