יצא לכם לטעום פיצה עם ברוקולי?

מסעדת "פיורי" הכשרה במתחם התחנה מציעה מבחר עצום של פסטות בהרכבה עצמית, פיצות משוגעות ואווירה איטלקית | ביקורת מסעדה

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 18/01/24 17:19 ח בשבט התשפד

יצא לכם לטעום פיצה עם ברוקולי?
פיצה עם ברוקולי, צילום: Ari N,Shutterstock

מסעדת "פיורי" הממוקמת במתחם התחנה היא מסעדה איטלקית וכשרה שהולכת עד הסוף עם המבחר שלה ועם החופש שהיא נותנת ללקוחות שלה. אין בתפריט מנה של רביולי גבינות ברוטב רוזה או פסטה שחורה ברוטב שמנת, כל הפסטות בהרכבה לבחירתכם - הצורה, הרוטב, המילוי, התוספות - הכל לטעמכם האישי והמדויק.

אנרצ'יני פריך עם ציפוי קראנצ'י מושלם

אנחנו פתחנו את הארוחה עם מנת פתיחה של אנרצ'יני פריך עם ציפוי קראנצ'י מושלם, ורוטב משגע. אחלה דרך לפתוח את הארוחה, אבל שימו לב לא לאכול יותר מדי - כי הולכות להגיע הרבה מאוד פחמימות בהמשך.

פיצה

פיצה צילום: פיורי

פסטות בהרכבה עצמית - בדיוק בטעם שלנו

הזמנו פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פסטו עם פטריות (48 שקלים), ורביולי ממולא גבינות ברוטב רוזה עם בטטה אפויה (55 שקלים). את שתי המנות הרכבנו לפי הטעם האישי שלנו, הוספנו מלא פרמז'ן ונהננו ממנות מפנקות וקרמיות.

שיא הארוחה היה בפיצה: פיצה "אלברו ורדה" עם מוצרלה פרסקה, פטה, ברוקולי ושקדים קלויים (64 שקלים) שהתבררה כהצלחה מסחררת. אנחנו הוספנו זיתים שחורים, שהפכו את המנה לטעימה עוד יותר.

פסטה

פסטה צילום: פיורי

אם נשאר לכם מקום, אתם מוזמנים לסיים את הארוחה עם קלצונה נוטלה (44 שקלים), מאפה במילוי שוקולד נוטלה, מוגש עם גלידת וניל, ולחתום את האירוע בטעם מתוק במיוחד.

סלט

סלט צילום: פיורי

כתובת: דוד רמז 4, ירושלים.

כשרות: כשר למהדרין.

שעות פתיחה: א'-ד': 11:00-23:00, ה': 11:00-00:00, שישי: 10:00-16:00, מוצ"ש: 19:00-12:00.

הכותבת הייתה אורחת במסעדה.