3 מרכיבים שיהפכו את סלט הירקות שלכם למנה הכי מוצלחת בשולחן

לכל אחד יש את המתכון הייחודי לסלט שלו, עם הירקות המועדפים והרוטב שאתם לא מחליפים, אך יש כמה מרכיבים שיכולים לשדרג כל ארוחה בריאה בכמה שניות של עבודה - הנה שלושה רעיונות

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/01/24 10:22 יא בשבט התשפד

3 מרכיבים שיהפכו את סלט הירקות שלכם למנה הכי מוצלחת בשולחן
סלט, צילום: Civil,Shutterstock

לכל אחד יש את המרכיבים המועדפים עליו לסלט המדויק, שהופכים אותו לתוספת המושלמת לכל ארוחה. אך מלבד הירקות האהובים והרוטב הסודי שלכם, יש שלושה מרכיבים שאם תוסיפו לסלט שלכם הם פשוט ישדרגו אותו, כמעט בלי מאמץ, ויהפכו אותו להרבה יותר מוצלח. נסו וגלו בעצמכם.

1. אבוקדו

אבוקדו יוסיף לסלט שלכם מרקם קרמי משגע, ויוסיף טעם עשיר וחמאתי. חוץ מזה, הוא יוסיף לכם שומנים בריאים ויהפוך את המנה להרבה יותר משביעה. הדרך המושלמת לשלב אבוקדו בסלט היא לפרוס פרוסות דקות במיוחד ולהניח אותן על הסלט ולזלף מעט שמן זית ומלח גס.

סלט עם אבוקדו

סלט עם אבוקדו צילום: Anna Shepulova,Shutterstock

2. אגוזים או זרעים קלויים

אם בא לכם סלט קראנצ'י יותר, אתם יכולים להוסיף אגוזים או זרעים קלויים, כמו אגוזי מלך, שקדים, גרעיני חמנייה או גרעיני דלעת. כל מה שצריך זה לפזר חופן של הגרעינים או הזרעים המועדפים עליכם מעל הסלט, ולהתפנק.

סלט עם אגוזים

סלט עם אגוזים צילום: Anna Puzatykh,Shutterstock

3. גבינת פטה

אם הסלט משתלב בארוחה חלבית, גבינת פטה היא הגבינה המושלמת להוסיף לסלט שלכם - עם מרקם פירורי וטעם מלוח ונועז. פוררו את הגבינה מעל הסלט או הכניסו אותה פנימה בקוביות קטנות ותראו איך הסלט משתדרג ברגע.

סלט עם גבינת פטה

סלט עם גבינת פטה צילום: Maria Tebriaeva,Shutterstock