מצרכים ללביבות בטטה
- 1 ק"ג בטטות קלופות
- כף רוטב סויה משובח
- 3/4 כוס קמח (או יותר, לפי הצורך)
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל שחור טחון טרי
- שמן/חמאה לטיגון
הוראות הכנה
- מבשלים את הבטטות במים עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים.
- מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים לביבות עם הידיים ומטגנים במחבת טפלון שטוחה במעט חמאה או שמן, על אש נמוכה.
- מגישים את הלביבות חמות.
המתכון באדיבות על השולחן.