מצרכים לחטיף שוקולד וקוקוס
- 3.5 כוסות שבבי קוקוס
- 200 גרם קרם קוקוס
- 3 כפות שומן קוקוס
- כוס סירופ מייפל
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 2 כפות שמן
הוראות הכנה לחטיף שוקולד וקוקוס
- במעבד מזון או בקערה מערבבים היטב את שבבי הקוקוס, קרם קוקוס, שמן קוקוס וסירופ מייפל עד לקבלת עיסה אחידה ולחה.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשטחים בה את התערובת לגובה של כ-2-3 ס"מ.
- מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך שעתיים וחצי.
- כמה דקות לפני סוף ההקפאה מכינים ציפוי: בקערה קטנה ממיסים שוקולד קצוץ במיקרוגל או על באן מארי (סיר אידוי כפול) עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק.
- מוציאים מההקפאה את התבנית וחותכים למלבנים קטנים.
- בעזרת מזלגות טובלים כל מלבן בשוקולד המומס לציפוי אחיד.
- מניחים על נייר אפיה ושמים במקרר למשך 20 דקות.
המתכון באדיבות מאסטר שף.