אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
מצרכים לעוגת שוקולד
- 1.5 כוס קמח
- כוס סוכר
- שקית אבקת אפיה
- שקית סוכר וניל
- 4 כפות קקאו
- 3 ביצים
- 3/4 כוס שמן
- לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר + חצי קצפת צמחית
הוראות הכנה לעוגת שוקולד
- בקערה אחת מערבבים את החומרים היבשים.
- בקערה שנייה מערבבים שמן וביצים.
- שופכים את היבשים לרטובים, מערבבים היטב ומוסיפים כוס מים רותחים. מערבבים עד שמתקבלת בלילה נוזלית.
- שופכים לתבנית חד פעמית או לשתי תבניות אינגליש קייק.
- אופים כחצי שעה ב 170 מעלות, עד שקיסם יוצא נקי.
- לציפוי: ממיסים שוקולד עם חצי ריץ' ושופכים על העוגה.