יום הצ'יפס הבינלאומי קריספי ונימוח: כך תכינו את הצ'יפס המושלם

הצ'יפס, המאכל הבינלאומי האהוב שהצליח לכבוש את העולם, הוא גם אחד המאכלים הקלים להכנה. מצאנו בשבילכם מתכון עם טוויסט משדרג, שיעזור לכם להפוך את הצ'יפס שלכם מטעים למושלם

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/07/23 12:20 כד בתמוז התשפג

קריספי ונימוח: כך תכינו את הצ'יפס המושלם
צילום: shutterstock

מצרכים לצ'יפס המושלם

  • ק"ג תפוחי אדמה
  • כוס קמח לבן
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • מלח, לפי הטעם
  • מים, לפי הצורך
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה לצ'יפס המושלם

  1. מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה ומניחים בטמפרטורת החדר לשעתיים.
  2. קולפים תפוחי אדמה ופורסים לפרוסות דקות מאוד.
  3. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה, מוציאים ומנערים.
  4. מטגנים בשמן חם, תוך כדי ערבוב, עד שהפרוסות תופחות ומזהיבות.
  5. מוציאים מהשמן החם בכף מחוררת ומספיגים על נייר סופג. אוכלים חם מאוד.