חדש על המדף שוקולד חדש נולד: לא תצליחו להפסיק לאכול את הנוצ'לה

כרמית מתחדשת במיתוג חדש ומשיקה טבלאות שוקולד בטעמים שלא הכרתם: שוקולד בלונד ושוקולד נוצ'לה. הטבלאות מיוצרות במרקם חלק ובעלות טעמים ייחודים כך שניתן לשלבם במתכונים רבים: ציפוי עוגות, ציפוי ארטיקים, מילוי עוגות שמרים, גלידות ועוד

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/07/23 10:12 כב בתמוז התשפג

שוקולד חדש נולד: לא תצליחו להפסיק לאכול את הנוצ'לה
צילום: כרמית

גאווה ישראלית: השנה מציינת חברת כרמית 50 שנה להיווסדה, 50 שנה של תוצרת ישראלית מתוקה ומשובחת. כרמית, שהחלה את דרכה כחנות ממתקים קטנה בשדה התעופה, מהווה ספק עיקרי לתעשייה המקומית, ומפעלה מייצר 10,000 טון שוקולד בשנה. 

לכבוד המאורע התחדשה כרמית במיתוג חדשני - כולל לוגו חדש ומרענן, ואריזות מרגשות לכל סדרות השוקולד - שמסמל את הדרך ואת הערכים של כרמית. בנוסף, שידרגה כרמית את מתכוני הבסיס: שוקולד מריר עם 50% מוצקי קקאו, ושוקולד חלב עם 30% מוצקי קקאו. המוצרים זכו לתוצאות גבוהות [TOP 25%] במבחני טעימה עיוורים של מכון המחקר new sense.

לקראת הקיץ כרמית יוצאת עם שני טעמים חדשים ומרעננים

נוצ'לה - מדובר במתכון בלעדי שנוצר לראשונה ע"י כרמית, שוקולד לבן עם 12% מחית אגוזי לוז – טעם משגע ומענג. לא תוכלו להפסיק לאכול

בלונד - סגמנט ייחודי בממלכת השוקולד הלבן. שוקולד לבן שבתהליך הבישול מקבל צבע זהוב אשר מעניק לו טעם קרמלי עדין ומשגע. מדובר בסוג שוקולד חדש בעולם, השוקולד הרביעי - מריר, חלב, לבן ובלונד. הבלונד של כרמית מביא איתו בשורה גדולה ומרגשת לכל שומרי הכשרות שכן מעולם לא יצא לשוק בלונד בכשרות בד"צ.

צילום: כרמית

שני הטעמים הייחודים מתאימים לשילוב באפייה והמסה. כיוון שהטבלאות במרקם חלק ובעלות טעמים ייחודים ניתן לשלבם במתכונים רבים: ציפוי עוגות, ציפוי ארטיקים, מילוי עוגות שמרים, גלידות ועוד.

כרמית שמחה להיות חלק בלתי נפרד ממארג היצירה המתוקה בישראל. כבר 50 שנה ששילוב של עבר הווה ועתיד שזורים במשפחת כרמית ומגיעים לכל לקוח עם המון אהבה ויצירתיות תוך הקפדה על חומרי הגלם האיכותיים ביותר.

טבלאות בלונד ונוצ'לה | מחיר [משוער]: 6.90 ₪ | 100 גרם, כשרות בד"צ העדה החרדית [חלבי] | לרכישה בכל החנויות ברחבי הארץ