מתכון לשבת חוגגים לעיר הבירה: מתכון למעורב דגים ירושלמי

כששבת מגיעה מיד בצאת יום ירושלים, רק מתבקש להכין מנה שתכבד את המעמד ותתאים לחגיגות: מתכון למעורב דגים ירושלמי שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את העיר

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/05/23 09:58 כז באייר התשפג

חוגגים לעיר הבירה: מתכון למעורב דגים ירושלמי
צילום: יחצ

מצרכים למעורב דגים ירושלמי:

  • פילה מוסר
  • פילה דניס
  • שמן זית
  • כמון
  • כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה
  • בצל סגול
  • שום
  • פטרוזיליה
  • כוסברה

הוראות הכנה למעורב דגים ירושלמי:

  1. חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית וכל התבלינים.
  2. מעבירים למקרר ל-20 דקות.
  3. מטגנים בשמן זית את הבצל סגול.
  4. מוסיפים את השום, הפפריקה ואת עשבי התיבול. ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים.
  5. מגישים על פוקצ׳ה, סלט עגבניות ועלי רוקט.

המתכון באדיבות מסעדת לוציאנה