מתכון לשבת מתכון ללביבות ירק שאי אפשר להפסיק לאכול

שבתות הקיץ דורשות מאיתנו לספק הרבה אוכל למשפחתינו או לאורחים המגיעים לביתנו. למנה ראשונה או לסעודה שלישית, סידרנו בשבילכם מתכון ללביבות ירק ממכרות שמכינים בחמש דקות ואוכלים בפחות

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/04/23 11:45 כט בניסן התשפג

מתכון ללביבות ירק שאי אפשר להפסיק לאכול
צילום: shutterstock

מצרכים ללביבות ירק

  • 3 תפוחי אדמה
  • 3 קישואים
  • 2 גזרים
  • בצל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס קמח
  • 3 ביצים
  • תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק

צילום: shutterstock

הוראות הכנה ללביבות ירק

  1. מגרדים את הירקות במגררת דקה.
  2. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. מוסיפים את הקמח, את אבקת המרק ואת הביצים ומערבבים היטב.
  4. מחממים שמן על המחבת. עם הידיים יוצרים צורות של לביבות ומטגנים משני הצדדים.