מצרכים לעוגיות שקדים ואגוזים
- 3/4 כוס שקדים טחונים
- 3/4 כוס אגוזי לוז או אגוזי מלך טחונים
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה (או חצי כוס קמח תפוחי אדמה וחצי כוס קורנפלור)
- 1/4 כוס אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה
- 1/4 כוס שמן קוקוס או שמן קנולה
הוראות הכנה לעוגיות שקדים ואגוזים
- מערבבים הכול יחד לעיסה אחידה.
- מעצבים כדורים קטנים ופחוסים ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
על הכותבת: בתיה שהרבני, תזונאית קלינית בראייה משפחתית במכבי שירותי בריאות בצפון ועוסקת בליווי אישי ובהנחיית קבוצות הורים במכבי אקטיבי (מכון לטיפול בעודף משקל בילדים) ומרצה בפני צוותי חינוך ובני נוער.