מצרכים לשניצל
- 500 גרם חזה עוף פרוס דק
- שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
- 2 ביצים
- כף חרדל דיז'ון גרגירים ו/או כפית חרדל דיז'ון חלק
- המרכיב המשדרג: כף מיונז שום
- כף רוטב צ'ילי מתוק
לציפוי:
- כוס קמח
- כוס קורנפלור
- בלילת ביצים
- 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
הוראות הכנה לשניצל
- מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.
- משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.
- מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
- מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.
להרכבת סנדוויץ' חלה-שניצל מושלם:
המתכון באדיבות מאסטר שף.