מתכון לשבת מרכיב אחד שמשנה הכל: מתכון לשניצל קריספי שאתם חייבים להכין

אין מי שלא אוהב חלה טרייה עם מטבוחה ושניצל ביום שישי. המתכון שלפניכם ישנה את כל מה שאתם חושבים על שניצל, וישדרג את המאכל האהוב על ילדים ומבוגרים כאחד

חדשות כיפה חדשות כיפה 02/03/23 10:24 ט באדר התשפג

מרכיב אחד שמשנה הכל: מתכון לשניצל קריספי שאתם חייבים להכין
צילום: יחצ מאסטר שף

מצרכים לשניצל

  • 500 גרם חזה עוף פרוס דק
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • כף חרדל דיז'ון גרגירים ו/או כפית חרדל דיז'ון חלק
  • המרכיב המשדרג: כף מיונז שום
  • כף רוטב צ'ילי מתוק

לציפוי:

  • כוס קמח
  • כוס קורנפלור
  • בלילת ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים

הוראות הכנה לשניצל

  • מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.
  • משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.
  • מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
  • מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

להרכבת סנדוויץ' חלה-שניצל מושלם:

לחמניות

מטבוחה

חצילים מטוגנים

המתכון באדיבות מאסטר שף.