מצרכים לדג סלמון
- דג סלמון פרוס (200 גרם)
- 1-2 שיני שום
- 1/4 כוס מיץ לימון טרי
- עלי בזיליקום טריים
- 1 כפית שמן זית
- חצאי עגבניות שרי
- מלח, פלפל
הוראות הכנה לדג סלמון
- הכנת הרוטב: טוחנים את עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר, מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.
- אופן הבישול: מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. חשוב לא לבשל יותר מדי.