מעצבת האופנה יעל רוזמרין תכננה להכין עוגת יום הולדת מיוחדת ומושקעת, כשלפתע הכל השתבש. העוגה תפחה מדי, הקצוות נשרפו מדי, והכל נראה כמו תאונה בלתי הפיכה. "למה זה תמיד קורה לי?" שיתפה בסטורי בתסכול. אבל הבלוגרית לא התייאשה, והחליטה להציל את העוגה. בחשבון האינסטגרם שלה היא תיעדה כיצד היא חותכת את הקצוות החרוכים, הופכת את העוגה לצד השני, שלא נהרס, ומקשטת עד להסתרת כל הפגמים.
אף אחד לא יוכל לנחש מה קרה לעוגה
"אין שום דבר שבצק סוכר לא יכול להסוות", כתבה רוזמרין. בסדרת הסרטונים שהעלתה היא הציגה כיצד היא מצילה את העוגה שלב אחר שלב. בהתחלה היא כיסתה את הכל בבצק סוכר מרודד לבן, ולאחר מכן היא המשיכה לקשט עם נייר מגולגל שמדמה קופסת פופקורן ודף בריסטול צבוע שמדמה סרט אקשן. התוצאה יצאה מדהימה, ואף אחד לא יוכל לנחש מה קרה לעוגה רק לפני שעה.