דג לברק בלימון ושקדים

חדשות כיפה קייטרינג ביג מאמא 12/04/22 21:58 יא בניסן התשפב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 פילטים של לברק, נקיים מאידרות

מצרכים לרוטב :

7-8 שיני שום חתוכים דק

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

חצי מיץ לימון

כוס יין לבן

כפית מלח

כפית פלפל גרוס

חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס

חצי כפית כורכום

להגשה:

שקדים מולבנים גפרורים 120 גרם

כוסברה- חצי צרור חתוך

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לחתוך את השום ולטגן קלות

להוסיף גם את קוביות הפלפל לטיגון קל

לצמצם את הרוטב עם היין הלבן

לשפוך את מיץ הלימון

ממליחים ומפלפלים ומערבבים היטב

מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט, מניחים את הדג, ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 10-15 דקות.

לאחר החימום, לקלות מעט את השקדים ולפזר אותם ביחד עם הכוסברה הטריה ולהגיש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות