שייק דלעת וניל

חדשות כיפה חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", 15/08/21 14:54 ז באלול התשפא

שייק דלעת, צילום: דן פרץ
שייק דלעת, צילום: דן פרץ

מצרכים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה

1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

הוראות הכנה

1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.

2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

המתכון באדיבות חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים",

כתבות נוספות