קינוח מושלם לשבת - והפעם? קינוחים אישיים בטעם "קינדר בואנו"

השבוע אני מביאה לכם מתכון חמוד ומדליק בהשראת החטיף האהוב "קינדר בואנו". היכונו להכנת הקינוח הכי טעים שאכלתם עד היום. שבת שלום

חדשות כיפה אורי שניידר - קונדיטורית 09/07/20 10:30 יז בתמוז התשפ

קינוח מושלם לשבת - והפעם? קינוחים אישיים בטעם "קינדר בואנו"
קינוחים אישיים בטעם קינדר בואנו, צילום: אורי שניידר

קינוחים אישיים הם בחירה קלילה ומושלמת לשבת של קיץ מבחינתי. הפעם, אני מביאה לכם קינוח חמוד ומדליק בהשראת החטיף האהוב "קינדר בואנו". אם אתם משקיענים שמוכנים ללכת לחנות האפייה הקרובה לביתכם ולהצטייד במחית בטעם קינדר בואנו (שנקראת בדרך כלל "נוצ'ולה"), אז הרווח כולו שלכם. המחית בטעם חלומי, ותתקשו להפסיק לאכול אותה בכפית ישר מהצנצנת. אם אין לכם את המחית - תוכלו להחליף אותה בממרח נוטלה בתוספת שוקולד לבן מומס (50 גר' שוקולד לבן על כל כף גדושה של נוטלה).

 

ל-6 יחידות קינוח:

לקרם:

מיכל שמנת מתוקה 250 מל'
כפית אינסטנט פודינג
שלוש כפות גדושות מחית "נוצ'ולה"

להקציף את השמנת עם הפודינג למרקם יציב. לקפל פנימה את המחית, לא חייבים עד איחוד מלא.

 

לקראנץ':

שרוול פתי בר ווניל קטן
ארבע כפות חלב
כף גדושה מחית "נוצ'ולה"

שוברים את הביסקוויטים לחתיכות גסות, מוסיפים חלב ומערבבים לריכוך. מוסיפים את המחית ומאחדים לעיסה אחידה.

 

לציפוי: 

200 גר' שוקולד חלב מומס
ארבע כפות שמן
שלוש כפות מחית "נוצ'ולה"

 

הרכבה:

מזלפים קרם בתבנית שקעים עד מחצית כל שקע. מורחים בעזרת כף את הקרם עד שפת כל שקע, ומעבירים כף מהקראנץ' כדי למלא את החלל שנותר, ומהדקים באמצעות הכף (אין צורך להקפיא בין שתי השכבות). מקפיאים לחמש שעות.

מוציאים את הקינוחים הקפואים ומצפים אותם בתערובת השוקולד + שמן. לאחר שהציפוי מתייצב מזלפים פסים עם המחית באמצעות שקית זילוף.

טיפ: ניתן לחמם את שקית הזילוף עם המחית במיקרוגל למשך 15 שניות לקבלת פסים מזולפים בקלות.

 

וידאו של אופן ההכנה:

 

 

למתכונים מיוחדים נוספים של אורי, היכנסו  וחפשו באינסטגרם Ori_schneider, טעים שם!