תשעת ימים כבר כאן.. ימי האבל על החורבן. אסור לאכול בשר. פעם זו היתה דילמה אמיתית, מה לבשל? האפשרות נעה בין דגים לפחמימות באופנים שונים: אורז, תפוחי-אדמה או פסטות. היום הגיוון רחב יותר: קישים, פשטידות בכל הטעמים ובכל הגיוונים.
המתכון הבא מתאים לארוחת צהריים או ערב. אפשר להכין את הפשטידה בתבנית מאפינס במנות אישיות
ואפשר גם בתבנית רגילה 20/30. מה שכיף בפשטידה הזו שאפשר להחליף ולגוון את הירק- מה שאוהבים: קישואים, תירס, פטריות, בצל, ברוקולי, כרובית וכדו'. עם סלט גדול ליד, ואבטיח לקינוח.
בתאבון. ואם אתם מחפשים עוד תוספת נחמדה לארוחה יש גם מתכון לסלט פסטה קליל וקייצי.
(צילום: חנה עגיב )
|
פשטידת קישואים
מצרכים
הכנה
סלט פסטה קייצי
מערבבים את כל המרכיבים יחד ואוכלים בהנאה.