רוטב שמנת ופטריות לפסטה

מתכון מהיר ופשוט לעצלנים ומה-זה טעים!

חדשות כיפה אורנה 17/07/03 00:00 יז בתמוז התשסג

מצרכים:

גביע שמנת מתוקה/חמוצה

חצי קופסת שימורי פטריות שמפיניון/פטריות טריות (שטופות!)

כף שטוחה של אבקת מרק פטריות

אופן הכנה:

ראשית, יש לטגן את הפטריות במשך מספר דקות, עד שיתחילו לקבל גוון כהה יותר (לא לשרוף אותן).

מבשלים את השמנת על אש בינונית, עד שתרתח (תראו בועות).

מוסיפים את אבקת מרק הפטריות, ומערבבים היטב. מוסיפים את הפטריות, ומבשלים עוד קצת.

מוסיפים לפסטה לפי הטעם.

בתיאבון! =)