מצרכים :
כוס שמן
3 כוסות מים
1/2 1 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1 כף מלח
קורט אבקת פלפל שחור
קורט אבקת פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
יוצקים שמן ומים לסיר ומרתיחים ומכבים מוסיפים תוך כדי בחישה - קמח מצה + ביצים + תבלינים. אם יש צורך משפרים לפי הטעם.
מרתיחים סיר מים או סיר מרק צח יוצרים כופתאות / כדורים קטנים ומחליקים למרק, מבשלים בתוך המרק 15 דקות בכלי מכוסה , על להבה נמוכה.
הקניידלך מוכנים כשהם צפים.
**אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה.
** יוצאים 25 יחידות בערך.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן