150 ג' מרגרינה
כוס וחצי קמח
חצי כוס סוכר
כפית א.אפיה
לבשל עד ריכוך קל-
8 תפוחים קלופים ופרוסים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות סוכר
חצי כוס צימוקים
כפית קינמון
לפזר מחצית הפירורים, תפוחים ושארית הפירורים!
150 ג' מרגרינה
כוס וחצי קמח
חצי כוס סוכר
כפית א.אפיה
לבשל עד ריכוך קל-
8 תפוחים קלופים ופרוסים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות סוכר
חצי כוס צימוקים
כפית קינמון
לפזר מחצית הפירורים, תפוחים ושארית הפירורים!