1 מרגרינה
1 כוס שמן
3 ביצים
קליפת לימון
1 כוס סוכר
קורט מלח
1 מים פושרים עם 2 כפות שמרים יבשים או שמרית
ק"ג קמח
1 מים פושרים עם 2 כפות שמרים יבשים או שמרית
ק"ג קמח
אופן ההכנה
ללוש את כל הנוזלים ולהוסיף את הקמח
להתפיח כשעה עטוף נילון ולרדד עלה כס"מ לפזר שוקולית או קקאו עם סוכר ולגלגל מהרחב לצר, ולתת לתפוח מעט ולמרוח ביצה טרופה ולאפות.
אחרי האפיה לטבול בסירופ מכוס וחצי סוכר+כוס מים ולאחסן בקופסא.
ב ת א ב ו ן .
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן