לזניה מעולה

לא זוכרים איך מכינים לזניה ? הסבר פשוט וקצר ללזניה מעולה (בלי ביצים)

חדשות כיפה מיכל ק 20/05/04 00:00 כט באייר התשסד

לזניה מעולה, (בלי ביצים)
להכין רוטב עגבניות טעים- לטגן בצל בסיר קטן עד להזהבה, להוסיף רסק עגבניות מקופסא ומים ביחס של אחד לאחד, להרתיח על אש קטנה קטנה (מוציא את המרירות) לתבל במלח פלפל אוריגנו ו/או ריחן להסיר מהאש.
לבנות את הלזניה קומות קומות, רוטב למטה עלים, קוטג', רוטב עלים קוטג', רוטב עלים גבינה צהובה מגוררת. וחוזר חלילה.
לסיים בשיכבה של גבינה צהובה שתחתיה רוטב.
לאפות בתבנית מכוסה 20 דק' להוריד את הכיסוי ולאפות עוד 15-20 דקות
לצנן לחתוך קר לא להגיש טרי
לחמם שוב ולהגיש חם