כדורי בשר ברוטב עגבנית

נשמע מסובך ? כמה פשוט - ככה טעים. בתאבון

חדשות כיפה אפונה וגזר 23/06/04 00:00 ד בתמוז התשסד

הקציצות :
לוקחים בשר טחון,

מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה.
מוסיפים ביצה.
ותבלינים (פלפל שחור גרוס, כמון, טבאסקו, פפריקה מתוקה וחריפה, קצת סחוג)
כמה שיני שום (בהגזמה)
פירורי לחם (במידה מספקת שיוכלו להיות כדורים)
בצל מטוגן קצוץ (לא דק מידי)

מערבבים הכל יחד.

מכינים רוטב אדום:
מקובים (=חתוכים לקוביות) בצל ומטגנים בסיר עמוק.
מוסיפים עגבניות טריות,
מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.
(אפשר להוסיף גמבה)
הרבה פטרוזיליה.
אורגנו, מלח פלפל ופפריקה.

מרתיחים את הרוטב- ומפחיתים מעט את האש.

יוצרים כדורים מהבשר- בעזרת כף.

מכניסים לתוך הרוטב.


מבשלים למשך שלושת רבעי שעה.

אוכלים עם לחם טרי.