בראוני'ס של פסח

בראוני'ס כשר פסח - לפנק את האורחים..

חדשות כיפה אביגיל 13/01/03 00:00 י בשבט התשסג

לתבנית מלבנית:

75 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שקדים טחונים דק
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
קורט מלח.

מקציפים חמאה וסוכר כ-3 דקות מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומקציפים עוד
2 דקות.

ממיסים את השוקולד בבן מרי או במיקרוגל ומוסיפים לתערובת החמאה תוך כדי בחישה.
מוסיפים את השקדים ואת אגוזי הלוז ומסירים מהאש.
מקציפים את החלבונים עם מלח לקצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים את הקצף לתוך התערובת.

משטחים בתבנית משומנת אופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.