2 כוסות קמח (רגיל. בטח רגיל.)
גרידה מחצי לימון
3 כפות גדושות של סוכר
3 ביצים טרופות
25 גר' חמאה מומסת
אחרי בחישה ראשונית מוסיפים תוך טריפה במטרפת יד 2 וחצי כוסות חלב.
נותנים לעיסה לנוח לפחות חצי שעה.
טורפים שוב ומתחילים בטיגון (מחבת מטופלנת ומשומנת קלות בחמאה. לא לשמן כל פעם אלא פעם ב...)
מילוי-
חצי גבינת טוב טעם
סוכר (ואם יש אבקת סוכר- מה טוב!) לפי הטעם
גרידה מהחצי השני של הלימון... + סחיטה קלה של לימון לתוך הגבינה.
לערבב היטב.
אפשר גם קונפיטורת משמשים שהכנתי לבד לפני שבועיים
אפשר גם גבינה לבנה + אבקת סוכר + קינמון.
מתוך פורום מתכונים