ריבת תות או ריבת חלב: איך אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם?

נשארו רק עוד ימים ספורים לחג האור, השמן והבצק. בשנים האחרונות ישנם סוגים שונים של סופגניות עם מילויים יצירתיים ומתוקים במיוחד. אתם אוהבים את הסופגנייה עם הריבה? או את הסופגנייה שנראית כמו אקלר מהריביירה? ענו על הסקר

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/12/18 09:12 כט בכסלו התשעט

ריבת תות או ריבת חלב: איך אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם?
סופגניות מודרניות, צילום: פלאש 90

את הנר השמיני והאחרון של חנוכה נדליק ביום ראשון בערב. עד אז יש עוד הרבה, לביבות, ספינג'ים ואיך לא, סופגניות לאכול. בשנים האחרונות הסופגניות הפכו מבצק מטוגן עם ריבת תות ואבקת סוכר, לבצק מטוגן עם קרם פטיסייר, חתיכות תותים טריים ושוקולד מטומפרר. התופעה גדלה וגדלה ונשאלת השאלה אם אתם מעדיפים את הסופגנייה הישנה והטובה או את הסופגנייה המודרנית והחצופה?