רוטב שמנת ופטריות לפסטה

מתכון מהיר ופשוט לעצלנים ומה-זה טעים!

אורנה 17/07/03 00:00 יז בתמוז התשסג

מצרכים:

גביע שמנת מתוקה/חמוצה

חצי קופסת שימורי פטריות שמפיניון/פטריות טריות (שטופות!)

כף שטוחה של אבקת מרק פטריות

אופן הכנה:

ראשית, יש לטגן את הפטריות במשך מספר דקות, עד שיתחילו לקבל גוון כהה יותר (לא לשרוף אותן).

מבשלים את השמנת על אש בינונית, עד שתרתח (תראו בועות).

מוסיפים את אבקת מרק הפטריות, ומערבבים היטב. מוסיפים את הפטריות, ומבשלים עוד קצת.

מוסיפים לפסטה לפי הטעם.

בתיאבון! =)

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר