קניידלך לפסח - כופתאות

איך אפשר בלי ? מתכון פשוט לקנידלייך כשרים לפסח.

15/04/03 00:00 יג בניסן התשסג


מצרכים :
כוס שמן
3 כוסות מים
1/2 1 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1 כף מלח
קורט אבקת פלפל שחור
קורט אבקת פפריקה מתוקה

אופן ההכנה
יוצקים שמן ומים לסיר ומרתיחים ומכבים מוסיפים תוך כדי בחישה - קמח מצה + ביצים + תבלינים. אם יש צורך משפרים לפי הטעם.
מרתיחים סיר מים או סיר מרק צח יוצרים כופתאות / כדורים קטנים ומחליקים למרק, מבשלים בתוך המרק 15 דקות בכלי מכוסה , על להבה נמוכה.
הקניידלך מוכנים כשהם צפים.

**אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה.
** יוצאים 25 יחידות בערך.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר