מוס שוקולד טבעוני

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/10/18 14:36 יב בחשון התשעט

 מוס שוקולד טבעוני-, צילום: גלי איתן
מוס שוקולד טבעוני-, צילום: גלי איתן

מצרכים

2 חפיסות שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו

פחית קרם קוקוס (17%שומן לפחות)

1 כף סוכר

עוגיות מיני קוקיס

הוראות הכנה

מחממים את קרם הקוקוס וכף סוכר בסיר ומביאים לסף רתיחה.

שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה. כאשר הקרם קוקוס מגיע לסף רתיחה, מורידים מהאש ושופכים מעל השוקולד. מחכים דקה ואז מערבבים עד איחוד החומרים.

מכניסים את הקערה למקרר ל 12 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר ומקציפים בקערת מיקסר עד למרקם קרמי.

מפוררים עוגיות מיני קוקיס בתחתית כוסות, שופכים מוס לכוס עד הגובה הרצוי ומעל מפוררים שוב עוגיות מיני קוקיס מעל.

המתכון באדיבות כרמית

כתבות נוספות