חדשות כיפה

צ'יפס עליכם: מתכונים וטיפים להכנת צ'יפסים מושלמים!

לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי שיחול בסוף השבוע, הבאנו לכם טיפים מעולים להכנת צ'יפס מושלם, וכמובן, מתכונים נהדרים לטעמים נפלאים! בתאבון!

צילום: shutterstock

 

צי'פס אפוי בתנור

ציפס אפוי

ציפס אפויצילום: shutterstock

 

 

צ'יפס מדהים!

צילום: shutterstock

 

 

צ'יפס בטטה

צילום: shutterstock

 

 

צ'יפס מיוחד!

צילום: shutterstock

 

ועכשיו לטיפים:

רכשו תפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה – ללא קמטים.

בחרו להכנת צ'יפס תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך.

מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, הם מכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר.

ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול – ללא טיגון.

בתאבון!

 

 

 

 

הטיפים באדיבות אילן פנחס שף הרשת  BBB.

עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרובה ששימש את הרוצחים צילום: דובר צה"ל

נמצא רובה ששימש את הרוצחים מגבעת אסף. המחבלים טרם נתפסו

קרא עוד