מגדל תפוחי אדמה קריספי

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 25/01/23 12:40 ג בשבט התשפג

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

2 תפוחי אדמה בינוניים

4 כפות שמן זית

1 כף מלח ורוד

פלפל לפי הטעם

1 כף טימין יבש

1 כף רוזמרין יבש

1 כף אורגנו

1 כף שום טחון

1 כף אבקת בצל

1 כף אגוז מוסקט

פטרוזיליה יבשה

הוראות הכנה

1. שוטפים היטב תפוחי אדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות. ניתן להשתמש גם במנדולינה.

2. מניחים את הפרוסות בקערה, מתבלים אותן בשאר המרכיבים ומערבבים היטב עם הידיים.

3. משמנים כמה תבניות מאפינס וממלאים אותן בפרוסות תפוחי האדמה.

4. אופים ב-180 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.

5. מגישים חם, מפזרים מעט טימין ופטרוזיליה מיובשים מעל וטובלים ברוטב האהוב עליכם.

כתבות נוספות